Domů > Blog > Ujistěte se, že Vaše Faktury Jsou Úplné

Ujistěte se, že jsou vaše faktury kompletní.

Ujistěte se, že Vaše Faktury Jsou Kompletní! Nezapomeňte na Výdaje!

Při vystavování faktury se většina z nás zaměřuje na fakturovatelné hodiny. A čím více zdrojů pracuje na stejném projektu, tím více se soustředíme na to, abychom se ujistili, že jsou odevzdány všechny časové výkazy a že na faktuře nechybí ani jediná odpracovaná hodina. A to je v pořádku, protože odsud pocházejí peníze: fakturovatelné hodiny.

Ale někdy, i když přidáte všechny fakturovatelné hodiny, faktura stále není kompletní. Proč? Protože chybí fakturovatelné výdaje!

Výdaje se zdají být tak malým detailem, ale přesto mohou ovlivnit váš projekt tím, že určují jeho nákladovou výkonnost, v závislosti na množství utracených peněz. Představte si, že máte projekt, který vyžaduje utrácení peněz za služební cesty, nástroje nebo materiály. A s klientem jste se dohodli, že vše bude přefakturováno, až bude projekt hotový. Ale když máte udělat čáru, chybí faktury za výdaje, některé výdaje se zapomenou a tak dále. Není to zrovna příjemné, že?

Pak se ujistěte, že ze svých projektů získáte veškerý zasloužený zisk! Podívejme se, jak vám zde může pomoci elapseit.

Pohled Výdaje z Finančního modulu je k dispozici všem uživatelům elapseit. Proto mohou všichni uživatelé registrovat faktury výdajů, aby je bylo možné snadno sledovat. Kromě nahrání kopie faktury lze zadat i několik podrobností: fakturovatelný nebo nefakturovatelný výdaj, typ (který lze přizpůsobit v Nastavení), měna, datum a popis. Každá faktura musí být propojena s projektem / fází / aktivitou.

A nebojte se, pokud má výdajový doklad a faktura zákazníka různé měny! elapseit automaticky převede částku výdajů na měnu použitou k fakturaci zákazníka.

Náklady související s projektem přidané na fakturu zákazníka.