Domů > Blog > Tři Způsoby, jak se Ujistit, že Veškerá Vaše Práce Bude Zaplacena

Každá hodina odpracovaná vaším týmem musí být fakturována.

Tři Způsoby, jak se Ujistit, že Veškerá Vaše Práce Je Zaplacena

Když se dostanete do bodu, kdy vystavíte fakturu, měl by to být šťastný okamžik, protože je čas, abyste byli odměněni za všechnu svou tvrdou práci. Bohužel, někdy se detaily opomenou a ne VŠECHNA práce je odměněna. To se může stát zejména tehdy, když máte s klientem dohodu o hodinové sazbě a více zdrojů pracuje současně na různých projektech.

Naštěstí vám elapseit poskytuje tři různé zprávy, abyste nepracovali zbytečně.

Takže, co můžete udělat před odesláním faktury svému klientovi, abyste se ujistili, že se všechny vaše peníze dostanou do vaší kapsy?

  1. Zkontrolujte, zda nejsou neodeslané časové výkazy – před vydáním faktury se ujistěte, že každý člen týmu zapsal a odeslal své přidělené hodiny; tuto kontrolu můžete provést velmi rychle, jednoduše vygenerováním zprávy Neodeslané časové výkazy z modulu Zprávy / Přidělení;
Podrobný přehled s odeslanými, neodeslanými, přidělenými a dostupnými hodinami pro každého vybraného zaměstnance.
  1. Zkontrolujte, zda nejsou nevyfakturované schválené hodiny podle projektu – vygenerujte zprávu Spálené peníze projektu vs fakturováno, která vám podrobně ukáže, kolik peněz zůstalo nevyfakturovaných pro vybrané období u každého projektu;
Přehled projektu s vyfakturovanými hodinami a zbývající částkou k fakturaci.
  1. Zkontrolujte nevyfakturované hodiny časových výkazů, které vám mohly uniknout – vygenerujte zprávu Fakturované vs nevyfakturované časové výkazy, která vám u každé osoby ukáže, kolik hodin nebylo vyfakturováno z celkového počtu spálených hodin na projektu, na kterém pracovali během vybraného období.
Vyfakturované hodiny a zbývající částka k fakturaci pro každého vybraného zaměstnance.

Myslíte si stále, že je možné vynechat jakoukoliv odpracovanou hodinu z vašich faktur?