Domů > Blog > Problémy s Vytvořením Šablony Faktury

Šablona faktury

Problémy s Vytvořením Šablony Faktury?

Faktury jsou nezbytné v procesu získávání plateb od vašich zákazníků. Jsou to dokumenty, které umožňují transakci. Dokumenty s mnoha informacemi: názvy vašich a zákazníkových společností, adresy, bankovní účet, registrační číslo společnosti, SWIFT kód, číslo faktury, datum, podrobnosti o fakturovaných produktech nebo službách a jejich cena, celková částka, DPH, platební podmínky, případně sleva… Teď je všechny dejte na papír! Není to snadné? Potřebujete šablonu a nemůžete najít tu perfektní?

Ale proč byste vůbec potřebovali dokonalou šablonu? No… faktury jsou tak trochu vizitkou vaší společnosti, nějakým způsobem reprezentují identitu vašeho podnikání. Profesionálně vypadající šablona tedy posílí vaše podnikání v mysli vašeho zákazníka. Vizuální rozložení také zákazníkům umožní snadno číst podrobnosti faktury. Tímto způsobem je riziko opožděných plateb výrazně sníženo.

elapseit je dodáván s výchozí šablonou faktury, kterou lze přizpůsobit pomocí loga vaší společnosti pro profesionálnější vzhled. Nebojte se, nebudete potřebovat žádné programovací dovednosti k přizpůsobení vaší šablony. V případě potřeby můžete také přidat vlastní šablonu faktury (HTML je akceptováno).

Jakmile se rozhodnete, jakou šablonu chcete použít, stačí pouze zadat údaje o klientovi a projektu. Poté přejděte do modulu Finance a začněte přidávat tolik záznamů, kolik je potřeba, do vaší nově vytvořené faktury. Pokud jsou údaje v pracovních výkazech přesné, faktura je jen pár kliknutí od odeslání klientovi!

Výchozí šablona faktury elapseit

Je to dost na to, abyste přestali ztrácet čas hledáním správné šablony faktury a začali fakturovat své klienty?