Domů > Blog > Jak Sledovat Své Faktury Pomocí elapseit

Sledujte všechny své faktury pomocí profesionálního nástroje.

Jak Sledovat Své Faktury Pomocí elapseit

Všichni rádi dostáváme zaplaceno za těžkou práci, kterou jsme odvedli, ale jak si můžete být jisti, že za VEŠKEROU svou tvrdou práci dostanete zaplaceno a nic vám neunikne? Již jsme se shodli, že používání profesionálního nástroje pro sledování faktur je nezbytné, zejména když pracujete s více klienty na několika projektech.

Podívejme se nyní, jak vám zde elapseit může pomoci!

Jakmile vytvoříte fakturu a uložíte ji, můžete začít sledovat její stav pomocí dostupných typů stavu. Přesněji řečeno, pokaždé, když se něco změní, můžete svou fakturu označit jako odeslanou, potvrzenou, zaplacenou nebo odepsanou (držme palce, aby to poslední nebylo potřeba 😊).

A existuje více způsobů, jak získat přehled o sledování faktur.

Nejběžnější a nejpohodlnější přehled je v Finančním modulu. Můžete také použít dostupné filtry pro zobrazení faktur buď podle stavu, nebo podle klienta.

Detailní výpis faktur s datem splatnosti, částkou a stavem.

Je také možné sledovat vaše faktury v modulu Reporty. Zde můžete použít filtr pro kontrolu faktur vytvořených během konkrétního měsíce, pro konkrétní klienty.

Detailní přehled se všemi vydanými fakturami a jejich stavem.

Další skvělý pohled pro sledování vašich faktur je nástěnka elapseit. Zde můžete vidět stav nejdůležitějších nezaplacených faktur s podrobnostmi jako jméno klienta, dlužná částka a datum splatnosti.

Zobrazení řídicího panelu elapseit s dalšími neuhrazenými fakturami a nejdůležitějšími fakturami po splatnosti.

A jen pro případ, že jste zvědaví, kolik peněz se chystá vstoupit do vaší kapsy, elapseit vám dává rychlý pohled na celkový stav nezaplacených faktur (koncepty nejsou zahrnuty). Zde můžete snadno zjistit, kolik peněz je “po splatnosti” a jak dlouho také.

Graf pohledávek podle cílové platby na řídicím panelu elapseit.

Teď víš, kde jsou tvoje peníze!