Domů > Blog > Projekt historie hodinových sazeb

Sledujte změny sazeb projektu, aby vaše faktury byly přesné.

Projektová Historie Hodinových Sazeb - Jak Pomáhá?

Je dobré mít velké a složité projekty, které trvají asi rok. Někdy znamenají více problémů než obvykle, ale hej, peníze přicházejí, takže si nelze stěžovat 😊 “Problémy” někdy znamenají změnu a všichni víme, že změna nepřichází sama, přináší s sebou další drobné změny, se kterými je třeba se vypořádat. A často je nevyhnutelné změnit hodinové sazby projektu. Držme palce, aby se sazby zvýšily!

V případě, že se sazby mění uprostřed projektu, jak si myslíte, že by to ovlivnilo aktivitu?

Předpokládejme, že máte roční projekt, který začal v lednu, a po sedmi měsících se hodinová sazba zvýší ze $120 na $140. Žádná historie sazeb, žádný velký problém, že?! Jen se ujistěte, že do konce sedmého měsíce vyfakturujete všechny odpracované hodiny a vše bude v pořádku. A pokud chcete zkontrolovat výnosy projektu, jednoduše vygenerujte zprávu na základě faktur.

Ale co když potřebujete čtvrtletní zprávu? Nebo prostě jakoukoli zprávu za určité období a změna sazby se stala právě uprostřed tohoto období? Vypadá to trochu nepřehledně bez nástroje, který dokáže generovat reporty s ohledem na změnu sazby, že?!

přehled změn hodinových sazeb projektu elapseit.

Pro všechny projekty “čas a materiál, které lze fakturovat” můžete přidat výchozí hodinovou sazbu. V případě, že máte zaměstnance pracující v kanceláři klienta, měli byste také přidat výchozí vzdálenou hodinovou sazbu. Kdykoli někdo provede změnu v kterémkoli z těchto dvou typů sazeb, bude to vidět v zobrazení Změnit sazbu z profilu klienta.

Ačkoli změnu lze provést při úpravě profilu klienta, doporučuje se provést ji z zobrazení Historie sazeb, kde lze kromě nových sazeb přidat další podrobnosti: datum začátku a konce změny a také některé vysvětlující poznámky. Jméno uživatele, který provede změnu sazeb, se v tomto zobrazení automaticky zobrazí.

Jak přidat novou sazbu projektu v elapseit.

Bez ohledu na to, kolik změn sazeb budete mít ve svém projektu, tato malá funkce s názvem Rates history nedovolí, aby byly vaše finanční výkazy ovlivněny.

Zní to docela užitečně, že?!