Domů > Blog > Jak Nastavit Svátky pro Různé Země

Přidejte si do kalendáře globální svátky.

Jak nastavit státní svátky pro různé země při řízení globálních týmů

Rozšiřování vašeho podnikání na globální úrovni neznamená jen mít zákazníky po celém světě. Znamená to také, že i vaši zaměstnanci se nacházejí v různých zemích. Proto je třeba dodržovat různá pravidla a zákony v mnoha obchodních aspektech. Státní svátky jsou rozhodně téma, kterému byste měli věnovat pozornost.

Nastavení firemního kalendáře s různými státními svátky je malý, ale velmi důležitý detail, který by se neměl přehlédnout. Zaměstnanci v různých zemích by mohli narušit vaše plánování.

Proto jsou v elapseit svátky spojeny s konkrétním místem. To znamená, že kdykoli přidáte nový svátek, zobrazí se rozevírací seznam se všemi místy vašich zaměstnanců, abyste zkontrolovali, kde je svátek použitelný. Jakmile spojíte svátek s určitým místem, všem zaměstnancům registrovaným v tomto místě se automaticky zavede tento den volna do jejich kalendáře.

Přidejte státní svátky specifické pro každou lokalitu.

Nezapomeňte zaškrtnout políčko “každoročně se opakující”, abyste nemuseli dělat tu samou práci i příští rok 😊. A mějte na paměti, že některé státní svátky, ačkoli se opakují každý rok, nebudou “naplánovány” na stejný den každý rok. Velikonoce jsou v tomto případě velmi dobrým příkladem. Nemluvě o tom, že možná budete muset do svého kalendáře nastavit datum pro katolické Velikonoce a jiné datum pro pravoslavné Velikonoce.

Zaškrtněte políčko každoroční opakování pro každý bankovní svátek.

Proto jediné, co musíte udělat, je jít do Nastavení / Státní svátky a zavést je všechny s daty a místem. Poté budou všechny státní svátky vidět v plánovači zdrojů a v pracovních výkazech zaměstnanců.